Benvinguts al bloc de l'APIMA del C.P. Can Cantó d'Eivissa!

Aquest és el bloc de l'APIMA de Can Cantó. Farem servir aquest espai per publicar les nostres notícies, avisos i informacions diverses.

dijous, 4 de març del 2010

L'APIMA informa.













A la Junta de dia 3 de març, no es va poder dur a terme l'elecció de la nova Junta Directiva a causa de la poca assistència de pares i mares del col·legi.

Volem fer-vos saber que l'associació està en perill de desaparèixer. Si això passa, desapareixeran totes les activitats que gestiona l'APIMA, com ara l'escola matinera i la resta d'activitats extraescolars, la venta de llibres per al reciclatge, etc.

Us esperam en la pròxima reunió el dia 24 de març a les 20h. a la biblioteca del col·legi. NO HI PODEU FALTAR!

2 comentaris:

  1. QUERIA DECIROS QUE ANTE LA GRAVEDAD DE LA SITUACIÓN, NO FALTARÉ EN LA PRÓXIMA REUNIÓN. OLGA (PABLO R.U.)

    ResponElimina
  2. desde mi humilde opinion deciros como ya sabeis ,que haceis un trabajo extraordinario que es un beneficio para toda la escuela,espero que la gente ahora que le ven las orejas al lobo reaccione por que lo peor que nos podria pasar seria que la apima deshapareciera.Deseo mandaros todo mi apoyo ,y espero que no perdais la ilusion del todo haber si entre todos podemos solucionar esta situcion,siendo muy interesante la propuesta que teneis ,espero que sea aceptada.os deseo o mejor por que sera lo mejor para todos .GRACIAS POR VUESTRO ESFUERZO Y DEDICACION.

    ResponElimina